Om Nooliy

Om oss

Varmt välkommen till oss på Nooliy. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa upplevelsen.

På Nooliy arbetar flera frisörer med många års erfarenhet och en passion för hår, färg och form. Vi använder oss av veganska, ekologiska och miljövänliga produkter i våra behandlingar för både din skull - och vår egen. Hos oss blir du varmt bemött av professionella frisörer.


Vår ambition är att ha ett genomgående miljövänligt helhetstänk. Förutom att noggrant välja produkter och färger vi arbetar med serverar vi därför enbart ekologiskt kaffe och istället för plastpåsar har vi handsydda tygpåsar av återvunnet material. Källsortering av allt vårt avfall är en självklarhet.

IMG_2200
IMG_2216
IMG_2221

Vi är Nooliy


Hannah

Hannah driver Nooliy sedan 2018 men har arbetat som frisör sedan 2003. Hon har både gesäll- och mästarbrev. Det Hannah brinner extra mycket för är kreativa färgbehandlingar och detaljerade klippningar.

Sandra 

FÖRÄLDRARLEDIG tills någon gång i höst.

Sandra har arbetat på Nooliy sedan sommaren 2019. Hon har jobbat som frisör sen 2016 och är även utbildad inom styling. Det Sandra tycker extra mycket om att göra är balayage och snygga hårstylingar.


Lisa har arbetat på Nooliy sedan 2014, men som frisör sedan 2013. Hon har ett gesäll- och mästarbrev. Det Lisa älskar är att framhäva små detaljer i färg, form eller frisyr för att ge kunden det lilla extra.

Lisa

Charlotte

Charlotte har arbetat på Nooliy sedan april 2020 men som frisör sen 2001, har gesäll- och mästarbrev och är även professionellt diplomerad make-up artist.

De delar inom yrket som ligger henne lite extra varmt om hjärtat är färg och make-up.

Charlotte gör gärna hår och make-up inför bröllop.

Våra produkter

Vi arbetar med produkter som har minsta möjliga påverkan på miljön och din/vår hälsa. Vi arbetar med miljövänliga och veganska märken, hårfärgen vi använder är från svenska märket Why Not och vi har även produkter från bland annat de ekologiska märkena Oway och Bruns.

Hårfärgen vi arbetar med är INTE så kallad örtfärg/henna utan en kemisk hårfärg som är så snäll mot oss och miljön som möjligt utan att göra avkall på kvalite och vår möjlighet till kreativitet.


Alla produkter vi använder är fria från ammoniak, PPD, sulfater, parabener, resorcinol och mikroplaster. Inga produkter vi använder på salongen är djurtestade i något led. I stort sett alla våra produkter är veganska, ett fåtal innehåller bivax. Fråga oss gärna så berättar vi mer!